Welkom bij Slingertijd
Maak opgroeien onvergetelijk!

Lees meer
Direct starten
Altijd de leukste
gebeurtenissen en
mooiste herinneringen van
je opgroeiende kinderen
bij de hand

De voordelen van Slingertijd

 • Alle leuke momenten

  Elk kind heeft zijn of haar eigen slinger. In woord, beeld en geluid bewaar je alle leuke momenten. Foto’s en video’s, tekeningen en praatjes, maar ook rapporten, diploma’s of andere documenten die je dierbaar zijn. Ook gebruik je de groeislinger om lengte, kledingmaat of schoenmaat vast te leggen. En… wanneer waren die eerste stapjes nu ook alweer?
 • Op één centrale plek

  Herinneringen van je kinderen leg je voortaan op één centrale plek vast. Nooit meer zoeken tussen al die foto’s op laptops, camera’s, telefoons en fotobibliotheken. Altijd en overal toegankelijk via de website en of app.
 • Makkelijk

  Met Slingertijd hang je de foto op de juiste datum en in de juiste volgorde aan de slinger. Zo maak je op een heel eenvoudige manier de tijdslijn compleet vanaf het moment van de geboorte van je kind. Dankzij categorieën die je gemakkelijk aan je momenten toevoegt, vind je alles gemakkelijk terug: het eerste stapje, het eerste melktandje, de eerste schooldag of dat zwemdiploma A.
 • Alleen voor jou en je dierbaren

  We delen veel online met anderen. Voelt het wel fijn om zoveel online te plaatsen van je kinderen? Met Slingertijd doe je dat níet. Noem het een ‘non-social’ medium. Jij bepaalt namelijk zelf welke (groot)ouder of verzorger toegang krijgt om momenten toe te voegen en te bekijken. Verder niemand. Alles blijft privé.
 • Voor altijd

  Een slinger groeit met je kind mee. Hoe leuk is het, om van de eerste vijf of tien jaar van het leven van je kind een mooi fotoboek te maken. Als je dan alle kasten open moet trekken om alles bij elkaar te zoeken, is dat een hels karwei. Slingertijd helpt! In een paar stappen maak je van jouw slingermomenten een prachtig écht fotoboek. Een mooie, tastbare herinnering voor jezelf, of om cadeau te doen

Privé

Privacy is een groot goed. Zeker als het om je kinderen gaat, wil je daar voorzichtig mee omspringen. Daarom behoort Slingertijd niet tot de ’sociale media‘. Je kiest namelijk zélf wie de slinger van jouw kind mag vullen of bekijken. Opa of oma toegang geven, om samen mooie momenten op de tijdlijn te plaatsen? Dat kan, als jij dat wilt. Verder kan niemand jouw slinger bekijken. Mooie momenten blijven privé.

Volledig

Makkelijk hoor, met je smartphone een foto maken, als de kleine zijn of haar eerste stapjes zet. Maar hoe zit dat vijf jaar en vier smartphones later? Waar is die foto gebleven… Slingertijd helpt je, deze kostbare momenten veilig te stellen op één centrale plek. Voor later. En het gaat niet alléén om foto’s. Ook leuke uitspraken (praatjes), (foto’s van) tekeningen en knutselwerkjes bewaar je handig en overzichtelijk op de slinger, net als scans van diploma’s. Met Slingertijd kun je nu in 5 minuten tijd een prachtig fotoboek bestellen van al jouw foto's die je aan de tijdlijn van je kind gehangen hebt. Zo maak je bijvoorbeeld heel snel een mooi jaarboek!

Veilig

Slingertijd doet er alles aan om jouw meest dierbare herinneringen veilig te bewaren. Wij weten hoe belangrijk deze herinneringen zijn. Nu, maar zeker voor later. Onvergetelijke momenten in goede handen, dat is waar we voor staan.

Wat is slingertijd?

Met slingertijd kids web en app heb je altijd de leukste gebeurtenissen en mooiste herinneringen van je opgroeiende kinderen bij de hand. Een besloten platform met alle foto’s, video’s, praatjes, tekeningen en weetjes handig en overzichtelijk gerangschikt op jouw privé slinger: dat is slingertijd! Start vandaag nog met Slingertijd en bewaar al die mooie momenten veilig en volledig, voor nu en voor altijd!

Wat anderen van Slingertijd vinden

‘Wat was Tycho trots op zijn zwemdiploma, afgelopen voorjaar… Natuurlijk heb ik foto’s gemaakt. Maar dat was met de telefoon van de zaak, en die is inmiddels vervangen. Je weet hoe dat gaat. Die foto’s ben ik helaas kwijt. Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik er nog meer voor foto’s mee gemaakt heb van de kinderen… Helaas kende ik Slingertijd toen nog niet. Als ik ze op dat moment in Tycho’s slinger had gezet, waren ze bewaard gebleven. Dat helpt me nu enorm om mooie momenten van onze jongens te bewaren!’
Bea, moeder van Elly (4) & Tycho(5)
’De eerste stapjes, een verjaardagsfoto, maar ook een filmpje van een ontzettende driftbui: het lijkt wel of m’n collega álles van haar kinderen deelt op Facebook. Dat hoeft voor mij niet zo. Ik hou het liever privé. Al is het maar omdat Milou en Elise later niet met gênante foto’s uit hun kindertijd geconfronteerd worden. Het mooie van Slingertijd is dat ik mooie momenten wel kan bewaren. En kan delen wanneer ik dat écht wil. Met Facebook, maar bijvoorbeeld ook alleen met de opa’s en oma’s. Wel zo prettig.’
Denise, moeder van Milou (4) & Elise (5)
‘Een collega vroeg zich laatst af of het normaal is dat haar oudste nog niet loopt. Quint is toch alweer vijftien maanden en hij maakt nog niet echt aanstalten. Hoe oud mijn kids eigenlijk waren toen ze hun eerste stapjes zetten? Goeie vraag… In de Slingertijd-app had ik het antwoord zo gevonden. Even zoeken op de mijlpalen uit de slingers van Marcel en Sander: 14 maanden én zeventien maanden waren ze. En van Marcel had ik er zelfs meteen het filmpje bij. Leuk en gemakkelijk platform!’
Irene, moeder van Marcel (2) & Sander (3)

Heb je nog vragen?